klik op foto om te vergroten

Eethoek en zithoek

Achtergevel

eethoek

Even relaxen...

master slaapkamer

 

"Een zalige vakantie hebben we hier beleefd! De rust die op je afkomt als je 'La Moulinal' binnenrijdt, is ongelofelijk. We hebben genoten van onze uitstapjes, al rijdend tussen prachtige natuur, van het kuieren op marktjes, van spannende wedstrijdjes pingpong, van een frisse plons in het zwembad... De ontvangst is ook warm...flesje wijn, zuiver appelsap! Dankjewel!" Familie Blanckhaert, aug 2008

 

 

 

 

 

 

klik op foto om te vergroten

Maison d'Amis met pigeonnier en pergola

Master slaapkamer

Slaapkamer met 2 singles

Keuken

Badkamer ensuite met master

 

 

"We hebben genoten van een ontspannende week in jullie huis. Met name de warme avonden onder het afdak waren gezellig. Bedankt voor de attenties en voor jullie gastvrijheid. De dorpjes in de omgeving zijn absoluut de moeite waard, vooral de marktjes. Succes met jullie Maison en nogmaals bedankt voor alles!" Families Dekkers en De Vries, aug 2006

 

 

 

 

 

 

 

Maison d'Amis, 18de eeuwse authenticiteit

main picture

Het "maison d'amis" kan 4-6 personen huisvesten en is een charmante gerenoveerde stenen boerderij van 140 m2, opgetrokken in de typische Périgord stijl, met pigeonnier. Er zijn prachtige houten plafonds en warme terracotta vloeren. Voorts zijn er authentieke haarden met houtkachels en een erg mooie living van 55m2 met een ruime eethoek.

De keuken is volledig ingericht met frigo en diepvries, vuur, oven, micro-golfoven en vaatwasmachine. Er zijn 2 ruime slaapkamers (15-25 m2) en een prachtige mezzanine met een dubbel bed, 2 ensuite badkamers met lavabo en douche en 2 toiletten. Uiteraard is er ook een wasmachine. Een kinderbed, kinderstoel en verzorgingskussen zijn beschikbaar op aanvraag. Gratis wireless internet staat ter beschikking van onze gasten.

Buiten is er een pergola met tuinmeubilair in tropisch hardhout voor 6, er zijn ook lounge seats en natuurlijk ontbreekt de barbecue niet.

Beschikbaarheid 2018

Beschikbaarheid Amis

Prijzen per week 2018

Prijzen 2018

Onze prijzen zijn inclusief beddegoed (comfortabele zomerdonsdekens en bijhorende lakens) en handdoeken voor keuken en badkamer. Wij vragen €80 voor de schoonmaak op het einde van het verblijf.

Buiten de zomermaanden is het mogelijk om voor 3 nachten te huren (mid-week of lang weekend) voor maison d'Isabel (€440-€490) of voor het ganse domein (€850-€950).