klik op foto's om te vergroten

ruimte, rust en vrede...

ping pong voor de sportievelingen

Ook 's nachts zwemmen is best leuk

zwembad

Volleybal

 

 

 

 

klik op foto's om te vergroten

De onmisbare barbecue

Lamoulinal op een mooie lentedag

zonnedouche

Romeinse trap

zwembad met ligstoelen

 

 

 

 

 

Een natuurlijke omgeving, een frisse duik en een lekkere barbecue...het ideale recept om tot rust te komen

zwembad

Het domein La Moulinal is 1.7 hectare groot en biedt dan ook een zee van ruimte en veel privacy voor beide huizen die zich op een afstand van ongeveer 40 meter van elkaar bevinden. Er zijn grote bomen die zelfs op het heetst van de dag wat schaduw geven.

Het is zalig vertoeven in of rond het grote, zuid-west georiënteerde zwembad (6m*12m) met romeinse trap. Het zwembad is beveiligd met een alarmsysteem. Dit zwembad staat ter beschikking van de gasten van beide gîtes. Er zijn voldoende ligstoelen aanwezig en het terras en grasveld rond het zwembad bieden veel plaats. Voor de echt hete dagen is er ook een pergola. Het zwembad is verlicht, wat zorgt voor een stemmige sfeer en je op zwoele zomeravonden misschien kan verleiden tot een nachtelijke duik. Na het zwemmen kan het zwembad ook worden afgedekt met een bache.

Voorts is er een ruime voetbalweide met doel, een volleybalnet, een schommel en een pingpongtafel die overdekt staat opgesteld en waar veel van onze gasten gretig gebruik van maken.

Het domein is erg rustig gelegen, omringd door weides en natuur. Toch is het dichtsbijzijnde dorpje, Castillonnès, maar op 4km afstand. In Castillonnès is een supermarkt, en zijn er verschillende bakkers, slagers, restaurants, apothekers, dokters en een wekelijkse markt op dinsdag.

Je kan 'maison d'Isabel' en 'maison d'amis' apart huren of samen met meerdere families of een groep vrienden. De keuken van 'maison d'Isabel' is voldoende uitgerust voor 14 personen. Het grote overdekte terras van 'maison d'Isabel' wordt dan voorzien van tafel en stoelen voor 14 personen.

Heb je iets speciaals te vieren met je familie of met vrienden, dan biedt La Moulinal de perfecte omgeving. Indien je dat wenst, kunnen we je helpen bij de organisatie van een feestmaaltijd ter plaatse, organisatie van activiteiten, ...